Onze kern

Waar wij het elke dag voor doen

Wij zijn financiële experten die het verschil maken bij expansies, overnames, internationalisering, transformaties of start-ups. Omdat groeibedrijven en complexiteit ons scherp houden en wij hen op een volgend niveau in hun financiële organisatie kunnen brengen. Omdat vertrouwen in verandering en dynamiek hoekstenen van ondernemen zijn. Wij werken niet voor u, maar met u. En dit in volledige openheid en transparantie. Business oriëntatie, pragmatiek en deskundigheid kenmerken onze manier van samenwerken.

Voor grote of kleine organisaties met ambitie

Bent u ondernemer, financieel manager, aandeelhouder of investeerder? Grote of kleine onderneming, multinational of lokaal bedrijf? U kunt op ons rekenen: elke organisatie met een toekomstplan vindt bij ons een goede match.

Internationale expertise via het PKF netwerk

Multinationaal ondernemen betekent niet noodzakelijk dat uw bedrijf groot is. Verschillende van onze klanten moeten, omwille van hun niche of specialisatie, internationaal denken. Daarom zijn we als lokale Belgische organisatie de exclusieve vertegenwoordiger van het internationaal PKF netwerk voor België. Door de samenwerking met PKF krijgen klanten van PKF-VMB toegang tot de international expertise van PKF.

Onze expertises

Onze aanpak is multidisciplinair en op maat van de klant. U krijgt 1 aanspreekpunt als sleutel tot de rest van de organisatie. Zo kunt u een beroep doen op ons netwerk van gespecialiseerde kerncompetenties.   onze-expertises

Internationale expertise via het PKF netwerk

Het PKF International netwerk omvat diverse kantoren verspreid over 385 locaties in 125 landen, die assurance, accounting en business advisory diensten verstrekken.  Samen vertegenwoordigen de leden een omzet van 2,52 miljard dollar (juni 2013) en tellen ze ongeveer 22.500 medewerkers.

Samenwerkingsmodellen

Onze samenwerkingsmodellen zijn op maat en ten dienste van onze klanten en hun behoeftes.

  • Partner in continuïteit
  • Consultancy
  • Tijdelijke vervanging
  • Outsourcing

Team van experten klaar voor de uitdaging

PKF-VMB werd opgericht in 2000 door 3 voormalige managers van Arthur Andersen: Alain Bolssens, Luc Martens en Tom Van Cleef. Vandaag wordt de organisatie gedragen door 110 experten die vanuit hun achtergrond, ervaring en specialisatie de “finance for business” -filosofie uitdragen en bewaken.

Ontdek het team