Tax advies

Door de complexiteit van de fiscale wetgeving, de internationale dimensie of de intrinsieke complexiteit van de activiteiten, heeft elke onderneming vroeg of laat behoefte aan advies over best practices voor bepaalde fiscale aangelegenheden. Als externe partner beantwoorden wij zelfs uw meest complexe en internationale fiscale vragen. Resultaat: u kunt zich meer dan ooit focussen op uw kerntaken.

Gespecialiseerde kennis, op een multidisciplinaire wijze gebracht

Onze adviseurs zijn specialisten in hun fiscale domein, en putten uit een brede en diepe ervaring die ze opbouwden dankzij een brede waaier van nationale en internationale klanten. Wij zijn er van overtuigd dat technische kennis een basisvoorwaarde is om op een effectieve manier financiële en businessissues aan te pakken.

Onze teams worden daarom ook multidisciplinair samengesteld in functie van de specifieke noden van een project. Op deze manier bent u zeker dat uw advies vanuit verschillende invalshoeken werd bestudeerd.

Internationale ervaring

Elke onderneming die over de grenzen heen business doet, stoot op de complexiteit van de lokale fiscale wetgeving. Doordat wij deel uitmaken van het PKF-netwerk, kunnen wij gemakkelijk lokale experts inschakelen in de landen waarin u activiteiten ontplooit.

Responsiviteit

Bij PKF-VMB weten we dat een technisch goed advies een ‘slecht’ advies is als het niet op tijd komt. Dankzij onze horizontale structuur en de rechtstreekse betrokkenheid van de partners, kunnen we snel reageren op uw vragen. Wij geloven dat wij ons op deze wijze onderscheiden van grotere firma’s.

"Een tax-efficiënte structuur uitwerken is op zich niet moeilijk. De uitdaging ligt erin één te vinden die ook werkt voor de business."

Wouter Brackx
Tax partner

Internationale expertise via het PKF netwerk

Het PKF International netwerk omvat diverse kantoren verspreid over 385 locaties in 125 landen, die assurance, accounting en business advisory diensten verstrekken. Samen vertegenwoordigen de leden een omzet van 2,52 miljard dollar (juni 2013) en tellen ze ongeveer 22.500 medewerkers.

Erkend dienstverlener

http://www.kmo-portefeuille.be

Contacteer: Kurt De Haen

E: kurt.dehaen@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60

Contacteer: Wouter Brackx

E: wouter.brackx@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60