IFRS & consolidatie

Versnelling hoger met een erkende norm

Uw bedrijf gaat naar de beurs, zoekt kapitaal op internationale markten, wordt overgenomen of wil gewoon een versnelling hoger schakelen in zijn internationaliseringsproces. Deze sleutelmomenten vereisen vaak de introductie van andere rapporteringsnormen. PKF-VMB kan u hierbij helpen.

Ruime ervaring met IFRS-rapportering

De correcte toepassing van IFRS-normen vraagt niet alleen de nodige theoretische kennis, maar zeker ook de praktische vertaling van technische aspecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring met internationale transities en recurrente IFRS-rapporteringen maken we net daarin het verschil.

Van standaardrapporteringsbundels tot standalone IFRS statements opstellen, wij staan klaar voor deze uitdaging.

Consolidatie

Uw activiteiten zitten verspreid over verschillende vennootschappen, al of niet in het buitenland.  Als bedrijfsleider wilt u steeds over het totaalbeeld beschikken, met behoud van de nodige inzichten per regio, product of entiteit.  Wij helpen u met het opzetten van een rapporteringssysteem of met het consolideren en mogelijks verbeteren van uw bestaande financiële gegevens.

Wij staan u bij met:

  • IFRS implementatie
  • Opmaak IFRS geconsolideerde financiële staten
  • Interpretatie IFRS standaarden
  • Aanspreekpunt IFRS vraagstukken.

Met de steun van PKF

PKF International heeft wereldwijd de nodige IFRS-skills opgebouwd en heeft toegang tot de nodige resources om internationale projecten te realiseren. PKF biedt de nodige ondersteuning aan hun leden via tools en trainingen. Ontdek meer info op www.pkf.com/IFRS.

Erkend dienstverlener

http://www.kmo-portefeuille.be

Contacteer: Luc Martens

E: luc.martens@pkf-vmb.be
T: +32 (0)3 237 65 60