Financieel management

Helder zicht op de cijfers

Uw boekhouding zit vol met relevante informatie voor uw onderneming. Daarvoor moeten de data uit uw boekhouding echter correct worden vertaald in bruikbare managementinformatie. Om u daarbij te helpen kunnen onze financiële experts u ofwel bijstaan om de rapportering op uw maat op te zetten (zoals winstgevende en verlieslatende projecten detecteren en opvolgen), ofwel de rapportering maandelijks voor u komen opmaken.

Cashflowplanning is van levensbelang

U hebt veel werk, de zaken gaan goed, maar uw banksaldo evolueert niet mee! Tijdens cijferanalyses en rentabiliteitsstudies stellen wij regelmatig vast dat er ondanks een positief winstcijfer toch cashproblemen zijn in ondernemingen. In dat geval helpen wij u uw cashflowplanning op te stellen. Zo kunt u betere beslissingen nemen over investeringen, nieuwe projecten,..

U staat altijd centraal

Wij leveren u altijd een op maat gemaakte oplossing. Door samen met u het project te implementeren, te evalueren en bij te sturen zorgen we dat het succes ervan verzekerd is. Zowel korte- als langetermijnoplossingen zijn mogelijk (van 5 dagen per week tot 1 dag per maand/kwartaal).

Welk profiel ontbreekt in uw organisatie?

  • Interim-CFO
  • Financial controller
  • Financial analist
  • Hoofdboekhouder

Zorg dat de fiscus de voordelen van uw cash-pooling niet afroomt

Onze publicatie in CFO magazine vertelt u hoe u de voordelen van cash pooling maximaal kan benutten.

Bekijk artikel (PDF)

“PKF-VMB wordt een echte partner, deel van je eigen team”

Marc Benoit – Johnson & Johnson

Erkend dienstverlener

https://www.kmo-portefeuille.be

Contacteer: Wim Seynaeve

E: wim.seynaeve@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60