Transformatie

U wilt uw aanwezigheid in het buitenland downsizen met het oog op meer efficiëntie? Uw organisatie voorbereiden op een nieuwe fase in haar bestaan? Bepaalde delen of takken van uw onderneming afsplitsen met het oog op een nakende transactie? Bij PKF-VMB vindt u de juiste competenties om de transformatie van uw organisatie op financieel vlak in goede banen te leiden.

Multidisciplinaire aanpak, zelfs over de grenzen heen

De transformatie van een onderneming kan op verschillende financiële domeinen zaken in beweging zetten, zoals IFRS, tax, accounting, audit, waarderingen,… Daarom stellen wij voor de begeleiding van een transformatie meestal een multidisciplinair team samen, rekening houdend met de specifieke behoeften van het project.

Aangezien PKF-VMB lid is van het PKF-netwerk, kunnen wij ook vlot op internationale schaal transformaties begeleiden.

Oplossingsgericht

Door de transformatie op financieel vlak in goede banen te leiden, helpen wij u om uw businessdoelstellingen te realiseren. U en uw businessdoelstellingen staan centraal in onze dienstverlening, maar indien relevant kunt u ook op ons rekenen om alternatieven voor te stellen op basis van onze best-practice-ervaring.

Wij staan u bij met:

"Bij een transformatie komt de multidisciplinaire aanpak van PKF-VMB tot zijn recht"

Wouter Brackx
Tax partner

"Een team van zeer diverse profielen"

Anja Van Cappelle – The Reference

Erkend dienstverlener

http://www.kmo-portefeuille.be

Contacteer: Ingrid Vosch

E: ingrid.vosch@pkf-vmb.be
T: +32 (0)11 64 11 34