« Alle nieuwsberichten

PKF-VMB en Moore Belgium bundelen hun krachten

Langs deze weg brengen we u alvast met trots op de hoogte van de integratie van onze activiteiten binnen het team van Moore Belgium vanaf 1 januari 2021. Door de integratie in dit sterke geheel, kunnen we u als klant continuïteit bieden en een bredere toekomstgerichte dienstverlening garanderen.

Deze integratie past perfect in onze eigen strategie, waarbij we beslisten dat het in deze snel veranderende tijden van cruciaal belang is om vanuit onze expertise een antwoord te kunnen bieden op ál uw vragen vanuit de juiste ervaring en kennis, dichtbij onze klanten.  Een uitbreiding van ons dienstenaanbod en onze expertise kon daarbij niet ontbreken.

En net deze complementariteit vonden we bij onze nieuwe partner, Moore Belgium. Net als ons is Moore Belgium een bedrijf dat zijn klant centraal stelt. Bovendien is Moore Belgium er voor het grote werk én de kleine zaken die voor hun klanten het verschil maken. Als een compagnon de route begeleiden zij dagelijks, op basis van persoonlijk overleg, hun vele klanten. De gelijkenis in bedrijfscultuur tussen PKF-VMB en Moore Belgium is dan ook treffend. Vanuit dezelfde klantgerichtheid en hun zeer mooie aanvullende dienstverlening, zijn zij de partner met wie wij graag deze nieuwe lange termijnsamenwerking aangaan.

Dankzij de verbreding van onze diensten halen we nog meer expertise aan boord en door de uitbreiding van onze teams en locaties kunnen we u op nog meer vragen een pragmatisch en correct antwoord bieden.

Benieuwd naar wie onze nieuwe collega’s zijn en welke diensten zij nog aanbieden? Neem gerust een kijkje op www.moore.be, waar u alvast kan kennismaken met de jarenlange ervaring van Moore Belgium op het vlak van accounting & consulting, over audit, naar strategisch advies en business consulting.

Contacteer

Kurt De Haen

E: kurt.dehaen@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60

Wouter Brackx

E: wouter.brackx@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60