Ons team

Vanuit een brede expertise gaan we de uitdaging aan

PKF-VMB wordt gedragen door 11 vennoten, een 20-tal managers en 100-tal medewerkers die vanuit hun achtergrond, ervaring en specialisatie de “finance for business” filosofie uitdragen en bewaken. Om zo voor elke klant de toegevoegde waarde te bieden die bij uw uitdaging past.

Onze partners

Onze 11 vennoten hebben een achtergrond bij internationale consultancy firma’s (Big Four) en zijn het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Doordat de vennoten actief betrokken zijn in projecten, garanderen ze continuïteit en kunnen ze hun werkwijze jaar na jaar beter afstemmen op de specifieke behoeften van een klant.

Luc Martens

Luc Martens is bedrijfsrevisor en Audit partner in kantoor Antwerpen. Hij legt zich voornamelijk toe op klanten die internationaal actief zijn en klanten met een zekere complexiteit. Doorheen zijn carrière heeft Luc zowel als auditor (intern en extern) als adviseur een ruime en praktische kennis opgebouwd inzake internationale boekhoudnormen, consolidatie, interne controle en rapportering. Hij treedt ook regelmatig op als adviseur bij de begeleiding van bedrijven in een groeitraject.

E: luc.martens@pkf-vmb.be
T: +32 (0)3 237 65 60
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/luc-marten...

Alain Bolssens

Alain Bolssens is Transaction Services partner in kantoor Brussel en Antwerpen. Als adviseur specialiseerde hij zich in transactiebegeleiding in de breedste zin, zoals due diligence opdrachten, waarderingen, begeleiding van MBO/MBI, advies in overnamefinancieringen, structurering van overnames, etc. Hij treedt vaak op als consultant voor ‘private equity’ fondsen.

E: alain.bolssens@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/alain-bols...

Wim Seynaeve

Wim Seynaeve is Financial Management partner in kantoor Brussel met focus op outsourcing voor kmo's. Sedert 2004 heeft hij verschillende CFO rollen opgenomen bij kleinere, dynamische beursgenoteerde en private ondernemingen. Het professionaliseren van de Finance functie en het Finance team binnen dergelijke bedrijven is zijn specialiteit.

E: wim.seynaeve@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/wim-seynae...

Ingrid Vosch

Ingrid Vosch is Audit partner in Limburg. Naast haar rol als bedrijfsrevisor/commissaris met focus op familiale bedrijven en non-profit organisaties in Limburg en de Antwerpse Kempen is zij zeer bedreven in de financiële begeleiding van KMO’s op gebied van (bank)rapportering, controlling, overnamebegeleiding en consolidatie.

E: ingrid.vosch@pkf-vmb.be
T: +32 (0)11 64 11 34
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/ingrid-vos...

Kurt De Haen

Kurt De Haen is Tax partner in Brussel. Als erkend belastingconsulent specialiseerde Kurt zich in diverse aspecten van lokale en internationale fiscaliteit. Dit behelst zowel de vennootschapsbelasting als de personenbelasting voor inwoners en niet-inwoners van België. Kurt heeft dan ook ruime ervaring wat betreft de analyse en toepassing van dubbelbelastingverdragen en negotieert regelmatig fiscale rulings.

E: kurt.dehaen@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/kurt-de-ha...

Wouter Brackx

Wouter Brackx is Tax partner in kantoor Brussel. Hij is gespecialiseerd in indirecte belastingen (btw, registratierechten enz), en dit zowel in een nationale als internationale context.  Hij heeft bijzondere ervaring in de automotive, leasing en ICT sector, maar werkt ook voor verschillende verenigingen en een aantal luxemerken.  Daarnaast adviseert hij vaak inzake vastgoedprojecten en begeleidt hij regelmatig klanten in administratieve (bezwaar)procedures.

E: wouter.brackx@pkf-vmb.be
T: +32 (0)2 460 09 60
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/wouter-bra...

Stefan Agten

Stefan Agten is Accounting partner in Limburg. Hij is accountant en belastingconsulent. Naast zijn rol als accountant met een belangrijke focus op familiale bedrijven in Limburg is hij zeer bedreven in de financiële begeleiding en structurering van KMO’s. Stefan Agten werkt graag vanuit een vertrouwensrelatie met zijn klant, een zelfstandige partner die op persoonlijke wijze meedenkt, adviseert en een actieve rol speelt. Niet opdringerig, niet voorzichtig, maar onmiddellijk ter zake.

E: stefan.agten@pkf-vmb.be
T: +32 (0)11 64 11 34
LinkedIN: be.linkedin.com/pub/stefan-agt...

Bart Palmans

Bart Palmans is Accounting partner in Limburg. Naast zijn rol als accountant bij ondernemingen focust hij zich op digitalisering van de administratieve processen en financiële begeleiding van KMO’s.  Hij is een klankbord voor de bedrijfsleiding bij het nemen van financiële en strategische beslissingen

E: bart.palmans@pkf-vmb.be
T: +32 (0)11 64 11 34
LinkedIN: be.linkedin.com/in/bart-palman...

Ellen Tindemans

Ellen Tindemans is Audit partner in ons kantoor te Antwerpen. Zij heeft praktijkervaring opgebouwd in zowel internationale omgevingen, non-profit organisaties als bij familiale KMO’s. Zij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de begeleiding en controle van vzw’s en groeiende KMO’s. Daarbij heeft zij ervaring opgebouwd in organisaties met een belangrijke maatschappelijke dimensie.

E: ellen.tindemans@pkf-vmb.be
T: +32 (0)3 237 65 60
LinkedIN: be.linkedin.com/in/ellen-tinde...

Patrick Indenhoek

Patrick Indenhoek is Accounting partner in Limburg. Hij is erkend accountant en belastingconsulent.  Naast zijn rol als accountant is hij gespecialiseerd in fiscale optimalisatie door voortdurend de nieuwste ontwikkelingen inzake belastingwetgeving op de voet te volgen. Patrick staat in nauw contact met zijn klanten.  Hij fungeert als hun vertrouwenspersoon om zo met kennis van zaken doeltreffende, heldere en duidelijke oplossingen voor te stellen.

E: patrick.indenhoek@pkf-vmb.be
T: +32 (0)11 64 11 34
LinkedIN: /www.linkedin.com/in/patrick-i...

Nico Van der Goten

Nico Van der Goten is Accounting partner in Antwerpen. Hij is erkend accountant en belastingconsulent. Naast zijn rol als accountant waakt hij mee over de constante vernieuwing en optimalisering van de interne processen binnen ons accounting departement. Zijn stokpaardjes zijn efficiëntie en accuraatheid. Nico heeft jarenlange ervaring in de wereld van accountancy en werkte tevens een deel van zijn loopbaan als financieel directeur bij een KMO. Vanuit zijn vroegere ervaringen begrijpt hij de noden van de ondernemer en denkt hij op een pragmatische manier mee met de klant.

E: nico.vandergoten@pkf-vmb.be
T: +32 (0)3 237 65 60
LinkedIN: /www.linkedin.com/in/nico-van-...

“De verscheidenheid in expertises die we hebben samengebracht, is een verwezenlijking op zich”

Luc Martens
Audit partner

Proud partner of

www.startit.be

KBCStartIt_logo