Job Tasting Day 2019 – 05/12/2019

Ben jij laatstejaarsstudent in een bedrijfseconomische richting (TEW, HI, Handelswetenschappen, Accountancy-Fiscaliteit, Fiscale wetenschappen, .. ) ? Dan heb je wellicht interesse in de PKF-VMB job tasting day!  

Een dag waarop jij mee kan proeven van wat wij zoal doen. Een ideale manier om een beter zicht te krijgen op onze jobinhoud én de verschillen tussen service lines aan den lijve te ondervinden. Want zeg nu zelf, het is best moeilijk om vanuit de schoolbanken te kiezen voor de geknipte job…

Ken je ons niet? We stellen ons nog even voor:
Met 20 jaar ervaring, 5 kantoren en 120 medewerkers is PKF-VMB in België een toonaangevende organisatie van accountants, tax consultants, bedrijfsrevisoren, bedrijfsjuristen en business advisors. Wij bieden dienstverlening van hoge kwaliteit. Wij investeren voortdurend in de vakbekwaamheid van onze medewerkers en monitoren continu of ons kwaliteitsbeleid wordt nageleefd. Samen gaan wij voor beter, dat is onze leuze.
Wij zijn niet de grootste en willen dat ook niet zijn. Wij combineren liever “the best of both worlds”. Groot genoeg om een groeitraject te kunnen aanbieden, klein genoeg om een persoonlijke aanpak te kunnen waarborgen. Wij begrijpen bovendien dat je naast een werkleven ook nog een sociaal leven hebt.

Lees ook eens het verhaal van Toon, die een jaar geleden als schoolverlater startte bij PKF-VMB. https://vmb.be/het-verhaal-van-toon/

Inschrijven kan tot en met 27/11/2019.

We kijken al uit naar je komst!

Job Tasting Day Inschrijving